Skip navigation
 • Develop integrally as an engineer and learn about the developments of tomorrow:

  High performance for the mobility of tomorrow.

 • This is where business people become specialists:

  Be in charge.

 • Advance the mobility of tomorrow in your IT work:

  Every day is different.

 • As a student, experience working for an innovative automotive market leader:

  When every day becomes a new experience.

 • As a manager, be the coach for your team:

  Our environment? Just right for you!

EBERSPÄCHER CAREER / MOBILITY FOR YOUR FUTURE

СТАНЕТЕ ДНЕС ЧАСТ ОТ ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТТА НА БЪДЕЩЕТО. Нова локация- безброй възможности за всеки.

Ние създаваме бъдещето, както за решения при нагреватели за превозни средства, така и за темата кариерно развитие. Ние инвестираме средно седем проценета от нетния оборот в научноизследователска и развойна дейност. Нашите инженери и експерти вече работят в световен мащаб на няколко места върху разработването на решенията за мобилността на бъдещето. Ние не стоим на едно място, а развиваме нашето предимство като фирма лидер в технологиите.

Какво ще произвеждаме в Русе

Нагреватели за превозни средства от Ебершпехер катем

Независимо дали нагреватели за превозни средства, климатични системи, електроника за превозни средства или технология за отработени газове: като един от водещите разработчици и доставчици на системи за световната автомобилна индустрия, Групата Ебершпехер е за революционни решения.

Тенденцията към електрическа мобилност увеличава търсенето на иновативни концепции за отопление на превозни средства с алтернативно задвижване. Електрическите нагреватели генерират топлина, за да регулират температурата в купето и осигуряват обичайното ниво на комфорт, дори при ниски външни температури. На новата ни локация в Русе ще се произвеждат иновативни нагреватели за превозни средства за конвенционални превозни средства, но също и за автомобили с нови видове задвижване, например за хибридни, електрически автомобили и автомобили с горивни клетки и водородни двигатели.

Искате ли да участвате активно при формирането на електромобилността на утрешния ден/бъдещето?

В иновативна семейна компания с над 10 000 служители?

С нас това е възможно, защото ние сме непрекъснато устремени към бъдещето. Нова локация с доказани производствени мощности означава безброй възможности за всяка експертиза! За вас това означава: вълнуващи задачи и широк спектър от възможности за развитие. Вашата мотивация и желание да учите са факторите, които ще ви помогнат да се развивате заедно с нас. Можете да разчитате на много подкрепа, добри условия на работа и уважение в работната среда.

НАПРАВЕТЕ СВОЯ ХОД. Възползвайте се от възможността сега.

Нашите свободни позиции:

Кандидатствайте през нашия портал за кандидатстване или чрез имейл адреса по-долу.

Забележка: Ако кандидатствате след препоръка от служител, посочете името му по време на процеса.на подбор.

YOUR OPPORTUNITY

It’s time to MAKE YOUR MOVE

Apply now and take an important step ahead in your career!

To country selection

"Respect for one another as well as tolerance are our core values. We welcome applications from all people. We do not differentiate by ethnic, national or social origin, gender, skin color, age, language, disability, religious or other views, or sexual identity. At Eberspächer, we see diversity as enrichment and support equal opportunities."